研究メンバー Members
氏 名 ア ド レ ス    研究テーマ  
Name E-mail Address Institute Subject Position
     正 一  (代表) sito@muses.tottori-u.ac.jp 鳥取大学 農学部 総括及び世界におけるコメ消費拡大戦略の構築 教授
Ito, Shoichi Tottori University Gneral Management of the Project and Development of Rice Consumption Promotion Strategies in the World Professor
丸 山  幸 夫 maruyama@sakura.cc.tsukuba.ac.jp 筑波大学大学院 生命環境科学研究科 イネの飼料利用に関する研究 教授
Maruyama, Yukio Tsukuba University A new rice line suitable for a forage crop  Professor
山 路  永 司  yamaji@k.u-tokyo.ac.jp 東京大学大学院 新領域創生科学研究科 水田立地とコメ品質の関係 教授
Yamaji, Eiji Tokyo University Relationship between Location and Quality of Rice Professor
茅 原  紘 kaya126@shinshu-u.ac.jp 信州大学大学院 農学研究科 驚異の発芽玄米 教授
Kayahara, Hiroshi Shinshu University Fantastic Germinated Brown Rice  Professor
加賀爪 優 kagatume@kais.kyoto-u.ac.jp 京都大学大学院 農学研究科 WTO/FTA交渉と米市場の動向 教授
Kagatsume, Masaru Kyoto University WTO/FTA negotiation and recent trend of rice market Professor
稲 本  志 良 sinamoto@econ.ryukoku.ac.jp 龍谷大学 経済学部 日本におけるコメ消費拡大活動の歴史と評価 教授
Inamoto,  Shirou Ryoukoku University History and Evaluation of Rice Consumption Promotion Programs in Japan Professor
加 古  敏 之  kako@kobe-u.ac.jp 神戸大学 農学部 日本のコメ需要の動向 教授
Kako, Toshiyuki  Kobe University Trend of rice consumption in Japan Professor
甲 斐  諭 satokai@agr.kyushu-u.ac.jp 九州大学大学院 農学研究院 コメ消費量と畜産物消費量との関連性 教授
Kai, Satosh Kyushu University Relationship between Rice and Meat Consumption Professor
下 澤  理 如 mshimo@do.enjoy.ne.jp 鳥取三洋電機(株) 事業推進部 おいしい「ごはん」が炊ける炊飯器の開発 部長
Shimozawa,  Masayuki Sanyo Corporation, Japan Development of Rice Cookers for Delicious GOHAN (Rice) Manager
長 澤  良 太 nagasawa@muses.tottori-u.ac.jp 鳥取大学 農学部 GISマッピングによる世界のコメ消費動向分析 助教授
Nagasawa, Ryota Tottori University Global Rice Consumption Analyses Using the GIS Mapping System Associate Professor
万     里 wanli@muses.tottori-u.ac.jp 鳥取大学 農学部 中国におけるコメ生産及び消費拡大活動 助教授
Wan, Li Tottori University Rice Production and Consumption Promotion Activities in China Associate Professor
松 田  敏 信 matsudat@muses.tottori-u.ac.jp 鳥取大学 農学部 コメ消費の計量経済分析 助教授
Matsuda, Toshinobu Tottori University Econometric Analysis of Rice Consumption Associate Professor
石 川  行 弘 yishikaw@fed.tottori-u.ac.jp 鳥取大学 地域学部 コメを主成分とするベトナムの栄養強化食品(ENALAZ)について 教授
Ishikawa, Yukihiro Tottori University Enriched food in Vietnam, ENALAZ, which makes rice the main ingredient Professor